Lördag 8/2-2020 19:42

DAG: Jaha till natt igen och jag sov som igår kom ur sängen till 10:45 då klockan ringde. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg två serier idag när jag åt. Ja efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag ja inget stort men kanske lite ser idag när jag kollar mailen så ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä inget mer idag jo jag har fixat till Twitch idag och fått det att fungera igen idag fick ominstallera för att det skulle fungera igen men nu är det okey igen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inte här heller.

MUSIK: Nä!

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.