Tisdag 11/2-2020 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 10:45 då mobilen ringde. Fick i mig frukosten och sedan tabletterna med. Så sedan satte jag igång med inte nått igen. Så jag har dångat ett mail till de som gör mitt klockprogram jag fick köpa nytt igen igår för det gamla slutade att fungera. Förra gången jag köpte kostade det 15 spänn nu kostade det 40 + 15 +15 +15 så mycket dyrare nu. Men jag använder det många gånger per dag så jag köpte nytt igen igår. Idag fick jag ställa in det på nytt så jag fick skriva av och sedan lägga in i det nya. Tog sin lilla tid det. Så mer? Jo idag till 21:30 går lotten igång igen och jag har chans på att vinna igen. De ringer innan 22:00 om det är över millen annars ser jag imonn när jag kollar mailen. Så mer?

TRÄNING: Ja körde inte nått idag på denna punkt.

ROMAN: Nej idag var jag för trött för att köra igen.

MUSIK: Ja jag kan gå igång med denna punkt imonn om jag inte gör annat men jag skall ut och handla med innan 15:00.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.