Torsdag 13/2-2020 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov idag fram till 10:45 då mobilen ringde sedan låg jag till 11:10 innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång idag med musiken ett tag. Men mer om detta nedan. Så till tre tiden stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så såg idag ett avsnitt av en serie och så kom jag på att jag kunde se mer på FOX+ så jag kan se början på en serie som jag missade innan såg det sista avsnittet och så tog den slut. Men nu kan jag se alla fram till sista det är en bok ja två böcker som jag läste om en flicka kan säga att första boken inte handlade om flickan alls men bok två gjorde det. Den hette flickan från ingenstans. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så mer? Ja inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag gjorde inte allt igen idag det var upptaget och så har jag fått lite ont i ryggen igen jag gör ny övning och det gör lite ont men jag hoppas att det lägger sig jag gillar inte att vrida ryggen men det gör jag nu så jag hoppas att ryggen är okey med detta sedan när jag kört ett tag igen.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Ja idag körde jag igen och kom då på att nej det är inte som det skall. Jag får göra om men imonn är det tvätt men till lördag kan jag köra igen. Jag har inte fått det som i låten jag trodde att jag hade fått det men idag så räknade jag takter och nej det är inte okey. Till lördag skall jag räkna igen och göra om igen så får jag till den igen hoppas jag i alla fall.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.