Fredag 14/2-2020 19:41

DAG: Jaha idag igen kom jag ur sängen till sent jag vaknade till 10:45 då mobilen ringde. Men kom ur sängen till lite efter 10:45 men idag så satte jag mig och glodde på datorn fram till 11:20. Och idag tog jag bacon och ägg som jag skulle ha haft innan men glömde. Så sedan så stack jag ner med tvätten till tolv tiden och sedan upp igen. Så till ett stack jag ner igen och hängde upp den samma och så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen. Så gick jag igång med att hämta tvätten till fyra tiden sedan gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos och löksås såg en serie idag när jag åt. Och såg en till då tog jag kaffe och en semla som jag köpte idag har en tills imonn med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha har inte gjort nått på denna punkt idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja kanske imonn om jag sover nått så där okey inatt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.