Söndag 16/2-2020 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade idag till tio tiden då grannen gick igång igen ja jag minns kanske fel men jag tror det i alla fall. Kom ur sängen idag till 11:30 då klockan ringde och det var dags att ta mina tabletter så jag var sen idag. Fick i mig frukosten och sedan tabletterna idag och så gick jag igång med att dammsuga till ett tiden. Så efter detta har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Jo till två och trettio gick jag igång med middagen hade idag karréer och ris idag och så såg jag två avsnitt av samma serie idag igen. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Och nej jag vann inte nått idag heller såg idag men ser allt till när jag kollar mailen idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn igen. Kan bara hoppas att jag sover inatt så kör jag igen.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Nä inget idag här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.