Måndag 17/2-2020 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag vaknade jag till 10:00 tiden låg sedan fram till 11:10 då jag kom upp och fick igång frukosten. Så sedan spelade jag spel ett tag innan jag stack till tre tiden till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen såg två avsnitt av samma serie idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan laddade jag hem lite backupp program igår men fick det inte att gå igång. Jag drog ett mail om detta idag så får vi se när de svarar om detta. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses sedan imonn. Då skall jag ringa till Comhem och säga upp mitt mobil abonnemang så får jag nya farten på bredbandet och ny teve men inte mobilen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej igen ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag men gjorde inte allt igen idag. Jag tappar farten och lägger ner det är inte bra. Men jag måste äta mer än två gånger per dag. Och det har jag inte pengar till idag så då måste jag vinna för att få detta att hända så håll tummarna för detta denna veckan. Igen.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Ja har inte gjort nått på denna punkt heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.