Söndag 1/3-2020 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag kom ur sängen idag till 11:10 tiden fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag igen. Jo jag fick i mig frukosten och så skulle jag idag dammsugit men jag hoppade det idag. Så vad har jag gjort idag? Jo jag har spelat spel ja Nintendo ett tag och det gick okey idag på det hela taget. Så mer? Jo till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller eller inatt heller. Men till nästa vecka slår jag till igen heller hur? Så mer här då? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn igen. Men jag sover kasst och jag sover ibland tio timmar men den känner inte av när jag är vaken. Så tiden är inte som den skall. Men jag sover nu runt fem timmar djup och det borde vara bra men jag är ändå seg och jag fattar inte varför.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt heller.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.