Fredag 6/3-2020 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och kom ur sängen till 11:10 vaknade idag till 10:45 då mobilen ringde. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag stack till ICA för att  handla lite till 13:30 tiden köpte lite sedan hem igen. Och till tre gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och stripes och såg två serier idag en gammal och en ny som gick igång för ett tag sedan. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad som jag köpte idag. Ja så mer? Jo har glott lite på Youtube idag lite slött glott en stund men inte mycket idag. Ja så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag. Jo det är spel idag först till 21:00 då ringer de med en gång om det är vinst. Sedan till 21:30 och då ringer de innan 22:00 om det ger vinst där. Vinner jag så får ni veta tills imonn när jag bloggar igen vid 19:30 tiden.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt idag.

ROMAN: Ja jag skall se om jag kan köra igen om ett tag men just nu så är jag för trött för att köra igen. Jag har inte stora förhoppningar att det blir bättre men jag kanske kan gå igång sedan ändå om jag kör även att jag inte sover.

MUSIK: Ja inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.