Fredag 13/3-2020 19:48

DAG: Jaha då var det fredag den trettonde igen men jag hoppas att jag har tur idag för det är dragning till 21:00 och sedan igen till 21:30 jag hoppas att jag kan få lite pengar i alla fall så jag kan köpa ny dator i alla fall skulle sitta gott. Så till dagen kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Jo jag tvättade men annars har jag inte gjort nått på hela dan idag. Jo det har jag jag stack och handlade lite idag till ett tiden. Och jag hoppas att pengarna räcker nu fick fylla på med 300 som jag hade tänkt ha till annat men nu får ta till mat eller annat får se måste leva jävligt snålt nu fram över. Men jag kanske vinner idag då är alla problem borta. Nej de är de inte men jag hoppas att jag kan fixa dem om jag vinner. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till fyra tiden efter att jag hade varit nere och fått upp tvätten. Så såg två serier idag jag trodde att en var slut men det var sista säsongen och det är nu tre avsnitt kvar att se  fick reda på det idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag heller.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.