Söndag 15/3-2020 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom ur sängen idag till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga till ett tiden. Så efter detta har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Så mer? Jo jag har packat väskan idag. Men annars inget mer idag och nej jag vann inte nått igår heller ja inatt heller. Så mer? Jo till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris igen och såg en serie när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad som jag köpte igår. Ja mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja som jag sa har jag packat väskan idag så jag är redo för att köra imonn kan bara hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag är pigg nog för att köra imonn den som lever får se.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.