Måndag 16/3-2020 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 11:20 vaknade till 10:45 men kom sedan inte ur sängen förrän till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat Nintendo idag men inte mer. Så jag stack till träningen till tre tiden och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Jag såg ett avsnitt av en serie när jag åt idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Ja mer? Nä inget mer idag en rätt kass dag idag.

TRÄNING: Ja jag körde inte allt idag men det gick okey idag i alla fall.

ROMAN: Ja har inte gjort nått på denna punkt idag heller.

MUSIK: Och nej inte här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.