Fredag 20/3-2020 19:33

DAG: Jaha till natt ja eller till kväll igår jag tror att jag tog för många tabletter igår. Jag kollade en sak i mobilen och jag tror att jag tog sex tabletter istället för tre. För hjärtat fick upp en jävla fart och det gick inte att få ner pulsen alls. Jag försökte men det gick inte att sänka pulsen när jag låg ner så jag fick upp och gå jag gick nog en timme eller två sedan var pulsen nere lite och jag kunde lägga mig igen. Så jag såg på fass att en normal dos var mellan 150 och 800 och jag fick i mig tror jag 600 så jag tänkte den går nog ner snart igen och det gjorde den tillslut. Men jag måste ha fått i mig dubbelt för det gick inte att få ner pulsen hur än jag gjorde igår. Sedan så hördes pulsen mer när jag låg än när jag stod upp så jag gick som jag sa ett tag och sedan tillslut kunde jag somna igår. Så mer? Jo idag till tre gick jag gång med middagen hade idag karréer med pommes. Jo jag var ute till ett tiden och handlade idag köpte lite sedan hem igen. Så jag såg två serier idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nej jag kommer inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget gjort idag i alla fall.

ROMAN: Nej inget här heller.

MUSIK: Jaha inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.