Lördag 21/3-2020 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tog tre tabletter igen igår och jag tror jag skall ta två idag för jag kände av lite igår natt. Jag kan inte förstå varför det känns för jag har inte känt något på länge men efter när jag tog för mycket så kändes det inatt igen så jag tar idag två istället för tre så får vi se hur det går då. Så jag kom ur sängen till 11:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till ett tiden så gick jag igång med träningsmaten. Så efter detta så spelade jag ett spel som jag fick gratis ett tag och det var ett lätt spel så jag klarade av det idag hela spelet. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag ägg bröd och bacon jag har slut på mat så jag fick köpa detta igår för att ha något att äta idag och ett par dagar framöver. Såg idag två avsnitt på samma serie idag när jag åt. Och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.