Söndag 22/3-2020 19:41

DAG: Jaha till natt igen och jag sov okey inatt men jag tog bara två tabletter igår och jag tror att detta är bättre att göra. Men vi får se inatt hur det går med det. Så skulle idag ha dammsugit men jag hoppade det idag. Och gick igång med spelet idag igen spelade fram till två tiden en timme nått sånt sedan la jag av och gick igång med middagen. Så hade idag ägg bacon och bröd och såg två avsnitt sista två av en serie idag det är messiha jag vill se om det är bluff eller inte troligen är det bluff. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till. Så efter detta så fick jag i mig en macka det är lite för lite med ägg bacon och bröd så jag fick i mig en macka med idag med tog en igår med. Så mer? Jo jag vann inte nått igår ja inatt men till nästa vecka hoppas jag igen. Så mer? Nej jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Så skall jag se om jag är piggare imonn var idag rätt pigg men om jag är det imonn så är det tabletterna som gjorde att jag var trött innan.

ROMAN: Ja är jag pigg imonn så kanske jag kör imonn igen.

MUSIK: Ja jag uppdaterade programmet igår fick sista uppdateringen så jag kan köra om jag har lust.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.