Tisdag 24/3-2020 19:50

DAG: Jaha till natt igen somnade till ett tiden och vaknade sedan idag till 07:30 då grannen gick igång igen. Så efter detta så somnade jag inte igen och kom ur sängen till nio tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till ett tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo jag tog ut 2000 till mat imonn. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag ägg bacon och börd idag igen men sista dagen idag imonn köper jag nytt. Så såg jag en film idag när jag åt. Så mer? Ja mer? Skall imonn köpa mat och sedan skall jag om jag hinner spela lite igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.