Fredag 8/5-2020 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov inte bra inatt men jag skulle upp till 09:30 idag för att ta prov så jag vaknade till sex sedan sov jag inte mer idag kom ur sängen till 09:30 fick på mig och så stack jag till närhälsan och tog prov massor med prov idag tömde mig nästan på blod idag. Så tog jag också prostata för cancer med  tar var annat år detta. Så sedan tog jag mig hem men jag stannade på ICA för att handla lite sedan hem igen. Så sedan fick jag i mig frukosten jag fick inte äta nått idag innan jag tog proven. Så jag åt till 11:00 tiden och sedan till 11:30 tog jag tabletterna med. Så sedan var jag nere med tvätten och sedan upp igen. Så efter detta har jag pillat med VPN idag har fått gratis VPN från McAfee hade inte detta innan men nu så. Jag laddade hem till PCn och sedan till mobilen med och musikdatorn med så nu har jag skydd på alla. Jag testade och jag fick en uppkoppling till Örebro så jag vet att det fungerar som det skall. Så sedan till två tiden gick jag igång med skann på alla datorerna idag och det gick bra. Så till 15:45 stack jag ner och fick upp tvätten och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt. Och idag fick jag tre koppar kaffe glömde ta i morse och sedan ett par dagar till så idag fick jag tre. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nej inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.