Lördag 9/5-2020 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt kom igång idag till sex tiden och kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag skall ta och göra träningsmaten till fredag istället så kan jag köra igen på lördagar. Så till ett tiden gick jag igång med träningsmaten och sedan gick jag igång med middagen till tre. Hade idag kotletter med stripes och såg ett avsnitt av serien idag igen ett avsnitt kvar sedan är det slut och sedan kommer nog inte mer serier i år är nog inställda tror jag i alla fall. Så mer? Jo har chans på lite pegar idag ja det var igår men ser idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nej.

MUSIK: Nej inte här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.