Måndag 11/5-2020 19:45

DAG: Jaha inatt var grannen igång igen men jag somnade till ett tiden och kom ur sängen till 11:20 seg idag sov inte så bra inatt. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen idag igen körde den idag till 14:10 tiden men morsan ringde idag efter det var det inte lätt att gå igång igen. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen såg en serie idag när jag åt en ny gammal som jag såg innan men la ner men gick igång idag igen med denna har inget att se nu. Såg också idag att en serie hade lagts ner för ett tag sedan. Så fick i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag la upp en logga från firman som jag kör hemsidan med ja programmet till info sidan ligger den länken så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gick okey idag även om jag var trött idag hoppade ett par övningar idag igen.

ROMAN: Ja körde idag en sida fick jag gjort idag men då blev jag störd med av mamma. Så en bra dag idag.

MUISK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.