Tisdag 12/5-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen och idag när jag kom ur sängen så tappade jag balansen igen. Har hänt ett par gånger att kristallerna i örat har ramlat ur och då tappar jag balansen men idag var det milt och jag behövde inte ligga ner hela tiden. Och jag tror att det mesta är borta nu får se tills imonn om det är kvar eller inte. Så kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag tack vare detta. Men det har långsamt blivit bättre under dagen det är inte borta men mildare nu. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag spelade idag med de hade fel på sidan innan men idag var det klart och då spelade jag ett extra spel efter som jag vann innan så la jag inte ut så mycket idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inte här heller.

MUSIK: Och nej inte här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.