Onsdag 13/5-2020 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen sov inte bra kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan kom posten och jag kommer ligga minus 900 denna månaden och det är skit för jag hade ju kommit ikapp igen nu. Hade jag vetat att det kostade pengar så hade jag sagt nej tack men hon sa inte det. Det är nästan alla mina matpengar som går nu denna månaden fan. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med ris idag och såg en serie när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så var det inte mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.