Söndag 17/5-2020 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag hade illa svårt att somna igår har fått nya problem som jag måste ta tag i för att lösa. Jag hoppas att morsan kommer på bättre tankar igen så är problemet borta sedan. Så sov inte bra inatt kom ur sängen till 10:45 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Hoppade dammsugningen igen idag måste göra till nästa söndag igen. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn.

ROMAN: Så imonn hoppas jag att jag kommer upp och är nog pigg för att köra på denna punkt imonn.

MUSIK: Ja inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.