Måndag 18/5-2020 19:45

DAG: Jaha till natt igen och kunde inte somna inatt heller låg jävligt länge innan jag tillslut somnade. Kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat ett litet tag men inte länge idag. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretch idag igen och gick igång med middagen. Såg två avsnitt idag av samma serie och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inte mer idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja en skit natt och en skit dag idag så jag hoppade idag ett par övningar igen.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MSUIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.