Torsdag 21/5-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång till 11:20 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag hade hoppats att morsan skulle ringa men det gjorde hon inte. Så till tre stack jag till träningen men idag sket det sig och jag gick hem och gick jag igång med middagen och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så inget mer idag. Imonn är det tvätt för hela slanten för mig.

TRÄNING: Ja jag hoppade idag igen måste komma igång igen snart.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.