Fredag 22/5-2020 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag jag skulle ju tvätta idag så till tolv stack jag ner och fick in tvätten sedan upp igen. Så jag gjorde inte nått idag på hela dagen mer än att tvätta idag. Jo jag var ute till ett tiden och handlade lite sedan hem igen. Var då innan nere och hängde upp tvätten innan jag stack till ICA. Så mer? Jo till fyra tiden fick jag upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie idag sista avsnittet för denna gång. Så mer? Jag hade hoppats att mamma skulle ringa idag men det gjorde hon inte ringer imonn om hon inte ringer. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn. Jo en sak till har fått ljud fel på mobilen men jag kanske har fixat det igår skall se idag om det kommer igen. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och inte här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.