Tisdag 26/5-2020 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag och kom igång igen till åtta tiden men idag var jag skit trött. Så jag fattar inte vad det är som gör att jag sover bra ibland och kasst annan dag med samma sömn. Så kom ur sängen till 09:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till 11:30 tog jag tabletterna och så stack jag till tandläkaren idag. Det gick bra idag men jag fick borra och fylla jag hade en spricka i en tand och det var den tanden som jag hade inflammation i innan och då visste jag att det inte var för att jag glömde tandtråden som jag trodde innan det var sprickan som gjorde det. Så sedan stack jag till ICA för att handla och sedan hem och så ut en andra gång för resten. Så sedan gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag hamburgare och stripes och såg en ny serie idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag även om jag fick lite träning när jag gick fram och tillbaks till ICA med massor med varor.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.