Tisdag 29/9-2020 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom ur sängen till sju tiden först sedan till nio tiden fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. Och när den slog ett stack jag till ICA för att handla idag. Först en gång sedan en gång till med annat än kött. Jo idag har jag räknat och jag tror att jag kan äta lunch om jag äter ägg bröd och korv så om jag räknade rätt så kommer detta gå på 600 på en månad och jag tror att jag har råd med detta skall köra en månad och se om jag sover bättre sedan. Sömnen kan vara att jag äter för lite kanske i alla fall jag hoppas att det är det så kan jag komma igen och orka med gymmet och allt igen. Jag glömde köpa ägg idag så jag skall ut imonn och göra detta sedan tills i övermonn så kan jag köra igång med detta. Så hoppas jag att jag kan få till bättre sömn igen vi håller tummarna för detta tack. Så skall imonn skära köttet och lägga in det i frysen sedan skall jag också då köpa ägg. Jag gick igång med middagen till 16:00 en timme senare idag för jag kommer äta till 12:30 tiden lunch så tror jag att det är okey om jag sedan äter till fyra. Så hade idag hamburgare och pommes och såg en film idag såg lite för ett tag sedan såg resten idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Nä inget idag och jag kommer inte träna tills torsdag denna veckan så hoppas jag att jag sover bättre och har mer kraft till nästa vecka igen då jag kommer äta lunch med då sedan.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.