Onsdag 30/9-2020 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom ur sängen till nio tiden fick i mig frukosten och så stack jag till ICA och sedan till apoteket men det var slut på handskar jag skall ha över ladd plattan så jag kan ha den i sängen och ladda mobilen där. Jag skall ha ladd plattan för att den stängs av när mobilen är full om jag använder sladd så slutar den aldrig att ladda och då blir batteriet kasst snabbt. Men ladd plattorna är plast och det går inte att lägga den i sängen och sedan lägga mobilen där på för den glider av. Men om jag har en plast handske så kan jag dra över denna och då får mobilen fäste och jag kan använda den ändå. Men det var slut sålt så jag får försöka annan dag med detta. Så sedan stack jag hem och till 12:45 idag gick jag igång med lunchen idag jag var inte så hungrig för jag åt till 11:10 men jag fick ändå ner den idag. Jag åt bröd tre och sedan ägg tre och korv tre stycken med så hoppas jag att jag har pengar till detta kommer gå på 600 nått sånt så jag hoppas att jag har råd med detta så får vi se om jag sover bättre eller kan träna lättare jag hoppas på båda vi håller tummarna för detta tack.

TRÄNING: Ja inget idag och jag kommer heller inte köra till torsdag jag hoppas att jag har mer kraft till nästa vecka igen om jag äter mer så tummarna för detta tack.

ROMAN: Ja inget här heller men om jag sover bättre så kanske.

MUSIK: Ja inget här idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.