Söndag 4/10-2020 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Jag kan säga att grannen var igång igår natt glömde skriva det igår så jag somnade väldigt sent igår så även idag men då var inte grannen igång. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa mig idag till tolv tiden. Så sedan till 12:30 gick jag igång med lunchen och till ett halv två tiden var jag klar med denna. Så sedan till två tiden eller där efter så gick jag igång med träningsmaten. Så sedan till 16:00 gick jag igång med middagen jag måste äta tidigt idag för sedan skall jag köra spel till 18:00 till 19:30 har inte gått igång med detta än men äter som jag gjorde det för att få in rutinen. Men alla inspelningsprogram är fel på så jag vet inte när jag kan gå igång med detta sedan. Skall se om jag får svar tills imonn eller inte för jag tänkte köra igång till onsdag sedan om det går. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen vi håller tummarna för detta tack.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nå inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.