Måndag 5/10-2020 20:07

DAG: Jaha idag är jag igång igen men på ny tid jag kommer blogga på måndag och torsdag till 20:00 andra dagar till 19:30 om jag inte ändrar detta med men just nu så är det 20:00 som gäller för måndag och torsdag. Så dag ja natt sov så där inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så fick jag i mig lunchen till ett tiden och så stack jag till träningen till tre. Men jag kan inte träna när jag har magen full av mat så jag la ner idag. Och det är därför jag ändrar tiden idag och torsdag. Jag får sticka till träningen till 17:00 inte till 15:00. Maten har sjunkit och jag kan köra till 17:00 så jag måste ändra denna tiden för att kunna köra igen. Så mer? Jo jag fick i mig middagen idag till 19:00 ny tid idag och torsdagar. Så mer? Jo jag har fått inspelningsprogrammet att gå igång igen så jag kommer spela till onsdag igen på Twitch igen och sedan till lördag och söndag med. Tanken med detta är att jag övar upp min röst så jag kan sjung igen. Det kan gå en månad utan att jag säger nått och då kan jag inte sjung men nu om jag kör till onsdag, lördag och söndag så hoppas jag  att jag får igång rösten igen och kan sjung sedan med. Det är planen jag hoppades på att vinna men jag kan inte vänta på detta så jag kör igång till onsdag igen och så får vi se hur det går med detta. Så är jag osäker på hur det kommer gå med träningen och sedan sömnen nu när jag går igång sent men vi får se hur det går med det med. Risken är att jag sover sämre men vi får se hur det går.

TRÄNING: Ja körde idag men med magen full så var det inget hitt så jag fick lägga ner och gå hem igen. Men till torsdag kör jag igen och då hoppas jag att det går bättre.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.