Onsdag 7/10-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inte bra och kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan slog klockan 12:30 och jag fick i mig lunchen och det är tätt att ta frukosten till mellan 11 och 11:30 sedan lunch till 12:30 men jag sover inte så jag kan inte göra något åt det. Så sedan till 16:00 gick jag igång med middagen och då var jag inte hungrig alls men åt två korvar och pommes ändå. Så till 17:45 gick jag igång med streamen ja jag startade inte då men gick igång att få allt igång och till 18:00 gick jag igång och jag la ner till 19:00 skulle ha hållit på till 19:30 men jag la ner jag kan inte prata när jag spelar och så la jag ner jag ger upp att streama jag kan inte göra det och jag kommer inte göra om igen. Så jag tog bort schemat och la ner allt idag. Jag kan inte prata och spela på en gång hur mycket jag än vill så går det inte att göra. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe idag för morgon koppen var kass så jag fick ta en till och då har jag två till middagen att ta. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag kommer då köra sent tills imonn. Om jag inte har fel så kommer jag sova ännu sämre då men jag skall ändå testa igen och se om jag blir starkare eller inte. För om jag blir starkare så kanske jag kan göra detta ändå annars får jag skippa lunchen och då kommer jag aldrig kunna öka tyngden igen. Men jag kommer göra denna månaden hoppas om pengarna räcker vill säga har lite nu vi får se om det räcker eller inte.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.