Torsdag 8/10-2020 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 12:30 gick jag igång med lunchen och sedan efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå 17:00 och när den gjorde detta så tänkte jag sticka till träningen med hoppade det idag. Tar igen det till måndag igen då kommer jag köra hela veckan igen och förhoppningsvis så kommer jag blir starkare med då kanske. Så till 19:00 gick jag igång med middagen. Innan dess så såg jag på Disney + ett par avsnitt innan jag gick igång med middagen. Så mer? Jo jag har inte fått i mig kaffet ännu men skall göra nu efter bloggen.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nä.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.