Fredag 9/10-2020 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt vakande ett antal gånger och mådde inte bra inatt. Vet dock inte varför jag inte mådde bra heller får se om det kommer igen inatt. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång till tolv med tvätten idag. Och upp igen så till 12:30 gick jag igång med lunchen och så till ett tiden var jag nere och fick upp tvätten på tork sedan stack jag till ICA för lite köp sedan hem igen. Så idag till 14:30 gick jag igång med att läsa så jag övar rösten kan inte köra stream så jag kör högläsning och då kan jag öva rösten ändå. Men jag har dyslexi och jag är inte bra på att läsa högt men jag körde en timme idag och det gick okey förhoppningsvis så övar jag rösten och så kan jag sedan sjunga bättre. Skall hålla på ett tag så får vi se hur det går med det. Så till 15:20 var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen till 17:00 hade idag kotletter med ris och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi hoppas att jag får mer kraft nu när jag tränar sent och kanske att jag är lite piggare med. Men vi får se till måndag hur det går.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja som jag sa så kör jag läsning så hoppas jag få bättre koll på rösten sedan jag kör ett tag så skall vi se om det gör skillnad eller inte.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.