Söndag 11/10-2020 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sex tiden men kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så fick samtal det var morsan som ringde och jag kom igång sent till lunchen idag så jag fick bara i mig två ägg och ett bröd idag hade ingen matlust alls idag. Så sedan gick jag igång med träningsmaten till två tiden och sedan efter detta så fixade jag tvättstället det var stopp och nu är det okey igen. Så sedan till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med mos gott mos och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag hoppade idag med att läsa och köpte ett par batterier till telefonen de laddar ur med en gång så kommer till nästa vecka någon gång.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas då att jag sover om inte så hoppas jag att jag är piggare till sju tiden så jag kan köra då istället för till tre. Mer om detta imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.