Måndag 12/10-2020 20:20

DAG: Jaha kortblogg idag första gången jag kör denna tid med träningen och nu är jag sen så kort blogg idag. Kom igång till sex tiden och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Så till 12:30 gick jag igång med lunchen och fick i mig den till ett tiden. Så sedan till 14:30 gick jag igång med att läsa högt ett tag inte så länge idag. Och till 17:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen när jag kom hem och så åt jag men dag såg jag en serie och därför är jag sen idag. Kommer inte hinna med det sedan andra dagar då jag tränar får se annat då annars blir jag sen igen. Bloggen går igång till 20:00 normalt så jag hinner inte se nått på träningsdagar. Så mer? Jo jag fick 11 rätt på tipset i söndags såg idag vann 38 spänn så jag spelar nog tills denna veckan med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag allt nästan det var mycket folk nu till sena tiden och jag kom inte åt en sak som jag idag hoppade. Men det går mycket bättre att köra nu och jag tror att jag har mer kraft med lunch hoppas jag ser till torsdag igen hur det går då.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här hellre idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.