Tisdag 13/10-2020 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Låg länge igår innan jag tillslut tog av lurarna och somnade men idag var grannen igång och jag kunde sedan inte somna alls. Och jag fick ont igen jag vet inte varför jag får ont men jag kunde inte somna på länge. Så i morse fick jag i mig frukosten och sedan låg jag till 14:30 innan jag kom ur sängen igen. Så till tre tiden stack jag till ICA för att handla lite men fick inte allt idag måste nog ut imonn med. Så mer? Ja jag fick i mig middagen till 17:00 idag hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta har jag fått i mig två koppar kaffe idag. Hann inte ta igår så jag fick två idag istället.

TRÄNING: Ja inget idag men jag hoppas att det går lika bra till torsdag som i måndags.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.