Lördag 17/10-2020 20:04

DAG: Jaha lite sen idag men sov så där inatt vaknade tidigt och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så sedan lunchen till 12:30 gick den igång. Så efter detta så fick jag inget gjort idag men till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Ja mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag. Så till 22:30 vet jag om jag vann idag kanske kan vinna lite ser detta tills imonn när jag vaknar. Så mer? Jo jag såg en avsnitt av en serie på Disneys hemsida med idag innan jag gick igång med middagen. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.