Fredag 12/12-2008 20:01

DAG: Japp igår kväll somnade jag som vanligt inte så jag lyssnade på musik. Klockan var nog två när jag fick av mig det, och nån gång då somnade jag med. Så sov korta stunder och vaknade sedan upp och somnade igen, fram till tio då jag tänkte gå upp. Men låg och degade i sängen så jag kom inte upp förrän till elva eller kanske kvart över nått sånt. Så fick i mig frukosten och sedan var det dags att dra ner till tvättstugan. Jo jag satte på mig musik fram tills jag gick ner. Fick in tvätten och sedan upp igen och lyssnade igen på musik fram till ett då det var dags att hänga upp den samma. Så efter jag hängt upp den så drog jag till ica och handlade kött och sås till träningsmaten. Så hem och på vägen upp tittade jag till tvätten, den såg bra ut, sen upp och lyssnade på musik. Sedan vid fyra så drog jag ner till stugan och plockade upp den. Innan detta hade jag gjort stretchen bara sista armhävningen kvar när jag kom upp. Hade också satt på ugnen så att det skulle vara varm när jag kom upp. Så fick in allt och knödde in pommesarna i den samma, då vid detta laget varma. Så tog idag kotletter med pommes då, nu är det slut det med men jag får snart pengar igen. Har nu en 100 kvar på kontot att leva på och kom just nu för en stund sedan på att det skiter sig. Skall till min moster på söndag då tar kortet slut och jag skall sedan till morsan över jul men till dess har jag fått pengar. Men jag fick plocka ur min cola flaska igen fick ut 100 där ur så jag kan köpa kort till söndag. Jag kan meddela att jag fått ut nått som 10 000:- där ur med åren, ja det är nog mer ändå. Köpte mina möbler i vardagsrummet för 9000 jag fick ur flaskan. Så det är över 10 000:- jag fått där ur. Men idag var det bara lite på botten, men det räckte till ett kort. Får bara hoppas att jag inte glömt nått annat nu, nu skall jag leva på 100 tills 23è det blir hårt det men det skall nog gå. Fick en lott från cancerfonden som jag ger pengar till varje år vann 25 på den och köpte en till men sen var det slut. Hade varit bättre att ta de 25 men men. Så mer da? Jo psoriasisen är illa som jag sa igår hur fan det skall vara om en veckan när jag slutat smöra vet fan. Jag ger mig fan på att den jävla hudläkaren gav mig fel behandlig för att jag skulle komma igen. Så som jag ser ut nu har jag aldrig sett ut förr, jävla sketstövel. Men om en vecka med räknat de dagarna fram till nästa vecka så skall jag efter detta smörja en vecka sedan hålla upp en. Jag är övertygad om att det blir för mycket kortison när jag gör som han sa. Mer? Näe inte idag lite lägre blogg idag.

TRÄNING: Som vanligt efter torsdags träningen har jag ont i magen, ja träningsvärk alltså. Det är det enda stället jag får träningsvärk, ja nästan. Men smörjar jag mig med mjukgöraren så håller det ett par timmar tills jag har kört mitt pass.

NOVELL: Japp imonn så kör jag igen då, har haft uppehåll ett tag men kommer igen, igen. Så får jag hoppas jag kan köra igång på den innan jag sticker till morsan. Men vi får se hur det går. Fick i mig ett par kapitel av låt den rätta komma in idag. Det visade sig att "hon" var en kille ändå, varthän detta nu leder? Vi får se hoppas och tror på överaskande slut ändå. Men vi får se.

Näe dags att säga HEJ för idag men jag slutar med ett Tjingeling! 😀 😛 😀

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredag 12/12-2008 20:01

  1. Patrik skriver:

    Jag undrar ifall du vill agera långivare på 3000kr bara, så får du 3700 tillbaka inom en månad!

  2. henrik.porali skriver:

    Om jag hade det så men det har jag inte måst själv låna från morsan för att få det att gå ihop.

    Så Nej…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.