Tisdag 20/10-2020 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag vaknade jag tidigt och kom ur sängen till 11:10. Fick i mig frukosten och så fick jag ett sms och så ja smset kom senare idag. Fick i mig lunchen med sedan till två tiden kom smset och så stack jag till ICA för att handla lite men idag så höll jag på med mobilen så jag glömde lappen och fick inte allt jag skulle ha idag. Så sedan till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en nä två koppar kaffe jag hann inte ta igår. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.