Onsdag 21/10-2020 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen kom igång idag till tidigt och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 12:30 gick jag igång med lunchen och sedan stack jag till ICA för att handla det sista idag  till 14:00 tiden sedan hem igen. Jo så har jag idag spelat lite med på tips och lite till. Så till 17:00 så gick jag igång med middagen. Jo till lunchen idag såg jag en serie när jag åt idag. Hade idag kotletter med stripes och såg en serie till idag när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kan inte komma på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Och nej inget idag heller.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.