Torsdag 22/10-2020 20:29

DAG: Jaha sen idag så jag kör miniblogg idag. Sov inte bra inatt kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så stack till träningen till 17:00 och innan fick jag i mig lunchen idag till 13:00. Så sedan hem igen och gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt för jag stack tidigt hem idag. Så sedan såg jag på en video och missade tiden idag till bloggen. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gjorde inte allt idag tappade farten och la ner efter ett tag. Men jag sov illa inatt.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.