Måndag 9/11-2020 20:14

DAG: Jaha till natt igen och jag tror och hoppas att jag har kommit på hur jag skall sova så att jag kan träna för inatt var det okey igen. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 13:00 fick jag i mig lunchen och så till 17:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick jag igång med middagen och såg en film idag när jag åt som jag hade börjat på innan. Så mer? Jo jag fick inte i mig en kopp kaffe idag tar två imonn stället. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde allt idag och det gick helt okey idag även om jag fick ända vilka övningar jag gjorde det var fullt på gymmet idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.