Tisdag 10/11-2020 20:00

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt jag kunde inte göra som jag ville utan låg väldigt länge innan jag somnade igår kom igång idag till 11:10. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med lunchen till ett tiden efter detta till två tiden stack jag till apoteket och hämtade lite grejor sedan hem igen. Såg en serie idag på Disney innan jag gick igång med middagen. Så mer? Jo jag såg en film idag när jag åt hade sett innan men såg lite idag såg inte klart idag men en stund. Så efter detta fick jag i mig en nä två koppar kaffe idag hann inte med igår så jag tog idag. Så mer? Nä inte idag har inte hänt mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nej inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.