Fredag 13/11-2020 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa fram till 11:10 fick  i mig frukosten och så fick jag i mig lunchen med sedan till två tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så såg Disney ett avsnitt idag sedan till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en nä två koppar kaffe idag hann inte med en idag vid lunch så jag tog nu istället. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Japp inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.