Söndag 15/11-2020 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så sedan även lunch och efter detta har jag sett Disney och spelat lite spel på datorn. Så sedan gick jag igång med middagen till 17:00 men idag så satte jag igång middagen och sedan satte jag mig en stund vid datorn och jag brände allt idag. Kom på det när jag kände röklukten. Så fick av stekpannan från plattan och sedan gjorde jag middagen hade idag korv och mos gott mos men idag var det så där. Såg en serie när jag  åt idag och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe missade idag till frukosten så jag tog två idag till middagen ja efter middagen. Så mer? Jo jag fick igång spelet idag igen jag spelade som jag brukar göra och jag la då prenumeration på Lottoland så det kommer dras till fredag och söndag hoppas jag. Så tänkte jag göra samma sak med lotto men då skall man betala allt den 28é och jag vet inte om jag vill göra detta så jag gjorde inte får lämna för hand på det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag så jag hoppas att jag kan sova inatt så jag är pigg tills imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Jag lyssnade på house of the rising sun idag på Spotify la upp på Facebook med idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.