Tisdag 17/11-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var igång inatt och jag åt ketchup till köttbullarna igår och det gillade inte min mage så jag kommer inte göra om igen till torsdag. Så jag somnade sent och vaknade med ont i nacken idag till 11:10 ja jag vaknade innan men kom ur sängen till denna tid. Så kom ur sängen och fick i mig frukosten och så sedan lunchen med. Efter detta till två tiden eller där efter stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jag såg ett avsnitt av en serie på Disney idag och sedan till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås med potatis och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe för jag tog inte igår. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.