Torsdag 19/11-2020 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och imorse gick grannen igång med musik och annat så jag sov inte bra då så jag kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så har jag inte gjort mer idag. Till jo jag fick i mig lunchen med idag så till 17:00 skulle jag då sticka till träningen men idag gav jag upp sov inte bra så jag la ner. Gick igång med middagen till 18:40 tiden fick då i mig middagen. Så sedan har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Kass dag idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.