Fredag 20/11-2020 20:00

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång till nio tiden idag och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så till 12:00 stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Så sedan till ett tiden var jag nere och fick upp den på tork sedan upp igen. Jag stack idag sent till ICA för att handla för jag kom inte iväg idag. Så sedan hem igen och fick upp tvätten till 16:00 var lite sen idag eftersom jag glodde på serier på datorn. Så sedan till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så mer? Nä jag tror det var allt idag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.