Söndag 22/11-2020 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inte bra och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag gjorde träningsmaten idag till ett tiden sedan så har jag inte gjort nått på hela dan idag. Så till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie idag när jag åt. Jo jag såg ett avsnitt av serie med innan jag gick igång med middagen på Disney idag. Så mer? Efter middagen fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.