Måndag 23/11-2020 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till tolv och trettio så gick jag igång med lunchen och så efter detta så gjorde jag inte nått mer idag. Jo jag stack till träningen och sedan hem igen hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Ja och jag åt denna middag och såg en serie på teven ja på Netflix såg jag idag. Så mer? Jo jag hann inte få i mig en kopp kaffe idag tar två imonn stället. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag var pigg idag så jag gjorde allt idag och det gick bra även om jag var sen idag fick vänta på sista övningen idag och då blev jag sen hem.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.