Tisdag 24/11-2020 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit inatt igen jag tålde inte moset igår och kände av det hela natten inatt var uppe och tog ett pulver och då blev det lite bättre men inte helt bra så jag sov illa där efter med. Och vaknade idag med nackont jag har ju bytt kudde men jag gjorde det för sent så jag har illa ont i nacken just nu. Jag hoppas att det går över men jag har inte råd att gå till sjukgymnasten nu tror jag. Så jag hoppas att det ger sig snar igen jag stretchar men fan vet om det hjälper alls. Så kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till efter lunchen till 14:00 tiden jag åt och såg en serie idag när jag fick i mig lunchen idag. Så jag stack till apoteket och fick inte allt idag. B12 finns inte mer i alla fall så finns den inte ända fram till efter jul och så fick jag dra ett sms  om detta till sjuksköterskan så jag vet inte om jag skall sluta ta och sedan gå igång igen eller om jag skall ta annat så länge drog ett sms idag om detta. Så sedan hem igen och till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag jag har en sista att ta sedan efter bloggen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inte här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.